WERKPLAATS

APK

APK is voor uw eigen veiligheid en voor uw auto erg van belang, daarom bent u voor de APK van uw Italiaanse auto bij ons aan het juiste adres. Wij houden elke auto in perfecte conditie en uw auto is bij onze monteurs in goede handen.

Regulier onderhoud

Elke auto heeft natuurlijk regulier onderhoud nodig. Ook daarvoor kunt u natuurlijk bij ons terecht. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in Italiaanse auto’s en staan altijd voor u klaar. Voor vragen kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Uitlijnen

Trekt uw auto naar links of naar rechts? Of zijn uw banden scheef afgesleten? Vaak is de uitlijning dan verkeerd. Uiteraard verzorgen wij voor u een uitlijning zodat uw auto weer prettig rijdt. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Aircoservice

Tegenwoordig zit in bijna elke auto standaard een airco ingebouwd. Ook heeft de airco onderhoud nodig, gemiddeld raakt er per jaar 10% van het koudemiddel op. Meestal moet deze om de 4 jaar ververst worden. Uiteraard kunt u daarvoor ook bij ons terecht.

Schadeherstel

25% van de automobilisten rijdt wel eens schade, gelukkig blijft het meestal bij een blikschade. Alsnog is het belangrijk dat het herstel goed en professioneel gebeurd. Natuurlijk kunt u dan bij Auto ’t Hooft terecht, voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.

“Auto ‘t Hooft is een dynamisch bedrijf. Dit willen we graag met u delen!”

whatsappbtn
Morgen Internet - Zorgeloos website